16 jan

Uniek porseleinen veldteken 2019

Voor degenen die de geschiedenis van de veldtekens van Roosendaal kennen zijn er in de beginjaren veldtekens uitgebracht in het porselein. Er werd door diverse verzamelaars al enige tijd gevraagd om weer eens een porseleinen veldteken te laten maken van het jaarlijks door de Stichting Carnaval Roosendaal uitgegeven veldteken.

Binnen de verzamelclub Edde Z’al is de vraag serieus genomen en zij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat in overleg met de commissie veldtekens van de Stichting Carnaval Roosendaal er dit jaar van het veldteken een porseleinen exemplaar op de markt komt. Dit porseleinen veldteken zal in beperkte oplagen worden gemaakt, waarbij geldt op=op.

Aangezien het porseleinen veldteken er nu nog niet is, zal gewerkt worden op basis van voorinschrijving. Door het betalen van €15,- per veldteken op rekeningnummer NL69RABO0169249263 t.n.v. M.Jacobs (inzake STOEP) met vermelding van uw naam en telefoonnummer zal de verzamelclub Edde Z’al deze voor u reserveren.

Voor zover het mogelijk is, zullen de bestelde en betaalde veldtekens op de Tullepetaonse beurs van 3 februari in de foyer van de kwakkelkooi af te halen zijn bij de stand van STOEP / Edde Z’al.

Wij hopen hiermee voor alle Tullepetaonen een uniek exemplaar op de markt te brengen.

Voor vragen kunt u een berichtje sturen naar bestuur@eddezal.nl

Laatste nieuwsberichten

23 feb

Donkenhof winnaar Otobusrellie 2020

Café donkenhof hebben de Otobus

Lees verder
23 feb

Straotbal ondanks het weer een geweldige opkomst!

door tpd Ook het straotbal wat

Lees verder
Alle berichten