9 mrt

Uw mening telt

door TPD

Tullepetaonestad is uitgedaanst en is weer gewoon m’n stadje Roosendaal, Priens Ruben I is weer gewoon Ruben van de Ven en ons bullen liggen gewassen in de kast.
Wachten tot het weer 11-11 is en wij met z’n allen onze Tullepetaon weer wakker kunnen zingen. In de tussenliggende periode kijken wij als Stichting Carnaval Roosendaal terug naar het feest dat achter ons ligt en starten we met het voorbereiden van carnaval 2018.

Hoewel wij hard werken om alles zo goed mogelijk te organiseren kan het zijn dat u toch ergens een opmerking over heeft, iets wat niet vlekkeloos verliep of misschien heeft u wel een heel goed idee waardoor het evenement waar u bij was misschien nog wel mooier of leuker zou kunnen zijn.

Wij zijn benieuwd naar uw mening of compliment, dat kan natuurlijk ook.

Op 19 april om 20:00 uur hebben wij speciaal daarvoor een openbare evaluatie waar u van harte welkom bent, de evaluatie vindt plaats in zaal Burgerhout.
Heeft u een opmerking maar bent u niet in de gelegenheid om op 19 april aanwezig te zijn dan kunt u ook reageren via ons contact formulier.

Op deze reacties zal niet afzonderlijk worden gereageerd maar zullen wel intern besproken worden.

Graag tot 19 april.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten