6 feb

Het verhaal achter de Neutbon 2018!

Haroun, mede-uitbater van de 3W’s, zit in het bestuur van Koninklijk Horeca Nederland afd. Roosendaal en is daar penningmeester. Hij doet ook elk jaar alles regelen omtrent de neutbon. Dit jaar verteld Haroun zelf zijn verhaal over een wel heel bijzondere uitgave.

Haroun zijn verhaal; Ik zoek altijd ieder jaar een Roosendaalse kunstenaar of illustrator om de bon te ontwerpen. Maar dit jaar had ik er zelf een leuk idee voor. Het idee van de neutbon dit jaar was om in het kader van “750 jaar Roosendaal” en het motto “D’as m’n stadje” er alle Oog,eden op te zetten die we in die 750 jaar hebben gehad. We zullen er wellicht nog meer gehad hebben maar dit is wat we daadwerkelijk weten. Het moest nog wel even door de neutbon vergadering met de deelnemers, want wij hebben in het verleden afgesproken niet meer dan twee verschillende bonnen op een strip te zetten. Maar in het kader 750 jaar Roosendaal en het motto “D’as m’n stadje” werd het super ontvangen om het één jaar anders te doen.
Ik heb vervolgens grafisch ontwerper en oud Oog’eid Ruben van de Ven gevraagd om het grafisch vorm te geven. Ruben ging aan de slag en kwam met het geweldige idee om ook alle andere functionarissen per Oog’eid op de bonnen te zetten. Het is een pracht exemplaar geworden. Ik denk ook dat er best Tullepetaone zijn die een hele strip als aandenken willen bewaren. Het is toch een uniek jaar met een unieke strip neutbonnen.

De prijs is 14 bonnen voor €30,- of 7 bonnen voor €15,-.

Laatste nieuwsberichten

15 mrt

Veldteken ontwerpen 2022

Kort na de Sluiting van de laatste

Lees verder
16 feb

Motto Tullepetaonestad 2022

Tijdens de sluiting heeft de Stichting

Lees verder
Alle berichten