21 jan

Verkoopdag en Verspreiding gaan door!

De Stichting Carnaval Roosendaal kan ondanks het huidige coronaregime en na goed overleg met de gemeente in ieder geval twee activiteiten alvast toch door laten gaan.
Het betreft hier de verkoopdag op zaterdag 29 januari en de verspreiding van de Kwakkelkraant met de bijbehorende collecte op zaterdag 5 februari.

Jammer genoeg hebben we moeten besluiten om alle andere activiteiten in de aanloop naar het carnavalsweekend te moeten schrappen. Maar voor de hoogtijdagen is het glas nog steeds halfvol. We houden er rekening mee dat er mogelijkheden komen om carnaval op één of andere manier te vieren. We wachten daarvoor de persconferentie af van 25 januari.

Met de gemeente, horeca en de Kring bespreken we meteen daarna welke mogelijke opties te realiseren zijn. Die zullen we vervolgens verder uitwerken. Dat we dan een beroep doen op ieders creativiteit en improvisatievermogen is natuurlijk duidelijk. Maar wij komme immers niet voor niks van goej uize !

Geen zomercarnaval

We gaan als Stichting Carnaval Roosendaal niet voor de optie om het feest te verplaatsen naar een andere periode in het voorjaar of de zomer. Wij houden vast aan onze traditie dat carnaval thuis hoort tussen 11-11 en aswoensdag. We gaan ervan uit dat we in 2023 ons carnavalsfeest gewoon weer als vanouds zullen kunnen vieren.

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten