11 nov

Winnaar liedjesfestival “Wa d’n optreje” Speulenderwijs

Een bijzonder jaar met een bijzonder Liedjesfestival wat is aangepast aan de omstandigheden. Geheel Digitaol uitgezonden en gejureerd door de bandjes zelf. Uit 9 optredens is “. Speulenderwijs” gekozen als winnaar van het liedjesfestival.

De opening van het carnavalsseizoen is weer traditioneel gestart op 11-11 maar deze keer met het ophalen van het ontbijt bij de 3W’s om vervolgens thuis  er een ‘besloten’ feestje van te maken. Tijdens het protocolaire gedeelte, na afloop van het Digitaole Liedjesfestival, werd voor het vierde jaar de  ‘Oog’eid, Priens Markus I gepresenteerd samen met Sjampetter Rinus en narreke DoReMi. Aan onze nieuwe voorzitter Jacqo van Gastel de traditionele eer om de waardigheden te overhandigen waarna onze Oog’eid het winnende liedje met de titel “Wa d’n optreje” bekend maakte.

Het was ondanks de omstandigheden een geslaagde dag waarbij gedacht is aan de mogelijkheden van dit moment. Bij heel veel Tullepetaonen is het feestje thuis gebracht middels een digitaole presentatie en video. De Tullepetaonse carnavalsvierder antwoordde hier massaal op door Tullepetaonestad een beetje op te vrolijken door de Tullepetaonse vlag buiten te hangen en thuis er toch nog iets leutigs van te maken onder het mom van Tullepetelluf vierut zelluf.

Het winnende lied zal vanaf nu en tijdens het leutfeest weerklinken.

Namens de stichting carnaval van harte gefeliciteerd !

Laatste nieuwsberichten

27 mrt

Ontwerp veldteken 2024 Wad ‘n istorie

Een motto dat gekozen is, niet alleen

Lees verder
21 mrt

Juryrapporten optocht 2023

De juryrapporten van de optocht 2023

Lees verder
Alle berichten