Reclamestoet

Voor het organiseren van alle carnavalsactiviteiten zoekt de Stichting Carnaval naar sponsors. Eén van de sponsormogelijkheden is de reclamestoet. Voorafgaande aan de carnavalsoptocht rijdt traditiegetrouw de reclame-optocht. Een mooie manier om uw bedrijf onder de aandacht van de toeschouwers te brengen. U kunt met één of meerdere voertuigen meerijden.

De reclameoptocht die op zaterdag door de binnenstad van Roosendaal trekt, stelt u in staat uw bedrijf voor een talrijk publiek te profileren. U kunt aan de reclameoptocht deelnemen met auto’s en andere voertuigen.

Aan de drie meest Carnavaleske deelnemers van de reclameoptocht worden, door een onafhankelijke jury, prijzen toegekend direct na de optocht. De prijswinnaars worden vermeld op de website (www.tullepetaonsnieuws.nl) van Stichting Carnaval Roosendaal.

Wat u als deelnemer aan de reclameoptocht ontvangt en wat de kosten zijn staat uitgebreid vermeld in onze nieuwste sponsorfolder.

Ster sponsor

Stichting Carnaval Roosendaal biedt Ster sponsors de keuze uit een pakket oplopend van 1 tot en met 5 sterren. Naast diverse media-uitingen ontvangt u als Ster sponsor exclusieve toegangskaarten voor het Priense Swaree, de ondernemersborrel en voor de geplande activiteiten op de dag van de Optocht met ontvangst op het NS-station en in het Raadhuis.  Afhankelijk van het aantal sterren staat uitgebreid vermeld, in onze sponsorfolder, wat u als tegenprestatie voor deze sponsorvorm van de SCR ontvangt.

Bijzonder lidmaatschap Club van 111

Als bijzonder lid (€ 111,-) van de Club van 111 ontvangt u eenmalig een bronzen insigne en elk jaar een jaarplaatje dat u
aan dit insigne kunt bevestigen. Uw bedrijf wordt met naamsvermelding opgenomen als Gouden Lid in de “ledenlijst Club van 111” die in de Kwakkelkrant wordt gepubliceerd. Voorts wordt uw bedrijf met bedrijfslogo gepresenteerd op de website (www.tullepetaonsnieuws.nl) van Stichting Carnaval Roosendaal.

Voor nadere informatie over onze sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Pascal Heijnen (06 23305123), Ronald van IJsselmuide (tel. 06 46387383) of via ons e-mail adres sponsoring@tullepetaonsnieuws.nl

Inschrijven

Graag stellen wij u in de gelegenheid deel te nemen aan de reclamestoet die voorafgaand aan de grote carnavalsoptocht door de binnenstad van Roosendaal trekt.

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.