2 Mar

Optocht

“Da’s m’n Stadje” is het motto van dit jaar in Tullepetaonestad. Tijdens de optocht kun je je eigen act opvoeren met een clupke, alleen of een grote of kleine wagen. Laat jouw uitbeelding van het motto “Da’s m’n stadje” aan heel Tullepetaonestad laten zien. Laat je creativiteit de vrije loop . Direct als alle deelnemers binnen zijn zal de Hoogheid de uitslag van de optocht bekendmaken vanaf het bordes van het Raadhuis.

Route van de optocht, Stationsstraat, Markt, Raadhuisstraat, Burgerhoutsestraat, Boulevard, Molenstraat, Bloemenmarkt en finish op de Markt.

 

Wil jij deelnemen aan de carnavalsoptocht in Roosendaal vul dan onderstaand formulier volledig in. Inschrijven is mogelijk tot 2 weken vóór de optocht!

Deelnemers/sponsoren van de reclamestoet kunnen zich aanmelden via het deelnameformulier reclamestoet, zie onderstaande button.

Deelname Reclamestoet

 

 

Aanmelden was nog nooit zo gemakkelijk en kan gelijk vanaf deze site.

 

 

 

Ik meld me aan voor deelname aan dit evenement

Inschrijven optocht

Velden met een * zijn verplicht!Naam groep:

Als u ingeschreven bent als kleine of grote groep of hiervan deel uit maakt komt u niet in aanmerking voor muziekvergoeding.

Catagorie*

Titel*
Informatie t.b.v. programmafolder*
Naam sponsor
(per inschrijving zal maximaal één sponsornaam vermeld worden)

Heeft u een eigen geluidsinstallatie?
LET OP GELUIDSNIVEAU MAX. 80DB!

Alleen voor wagens

Ontwerpschets (indien beschikbaar, max. 8Mb!)

Wilt u een CD op uitleenbasis?

Hierbij verklaart u volledig akkoord te gaan met het reglement van de Roosendaalse Carnavalsoptocht, waarvan u hierbij tevens verklaart het reglement te hebben gelezen.

Met vriendelijke groet,
Commissie optocht Stichting Carnaval Roosendaal

Privacyverklaring SCR

Belangrijke informatie

Datum
02-03-2019
Locatie
Centrum van Roosendaal
Tijd
13:11 uur
Let op! * Een beschrijving van de categorieën en normen zijn te vinden in het reglement carnavalsoptocht. Ten overvloede wil de Optochtcommissie de deelnemers in de categorie A, B (Grote wagens) en categorie C (Kleine wagens) wijzen op de punten A-4 en A-6 van het reglement.

De carnavalsoptocht zal plaatsvinden op zaterdag, aansluitend op het ontvangst van de functionarissen op het station van Roosendaal.
Vooraf opstellen in de stationsstraat op volgorde van nummer.

Startopstelling 2018

 

Via onderstaande link vindt u onze pagina met alle informatie over de optocht.

Informatie optocht

 

 

 

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.