Sponsoring

In de sfeer van het jaarlijkse motto, zal Roosendaal een decor vormen voor het Tullepetaonse feest. Kinderen, bouwclubs, muziekkapellen en andere carnavalsvierders zullen in Tullepetaonestad acte de présence geven en hun creativiteit flink kunnen uitleven.

Het organiseren van Carnaval heeft nogal wat voeten in de aarde: Een liedje, een veldteken, een CD, de Kwakkelkraant, vergunningen & veiligheid en alles bij elkaar zo’n 30 evenementen. Voor jong en oud, inwoners die actief aan het Carnaval willen deelnemen en voor hen die vanaf de zijlijn willen meegenieten. Het is een hele klus om dat allemaal op tijd voor elkaar te krijgen. Deze omvangrijke klus rust op een groep enthousiaste mensen die zich vrijwillig hiervoor inzetten.

Voor de bekostiging van onze activiteiten kunnen we een beroep doen op onze sponsoren die een financiële bijdrage leveren; mede dankzij deze bijdrage kunnen wij de kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid van de evenementen borgen voor álle deelnemers aan het Tullepetaonse carnavalsfeest.

Wilt u ook uw bedrijfsnaam verbinden aan het leutige Tullepetaonse Carnaval?
In de Flyer sponsormogelijkheden (zie knoppen) kunt u alles lezen over de sponsormogelijkheden. Neemt u eventueel contact met ons op via onderstaande telefoonnummer of e-mail adres.

Particulieren kunnen doneren middels een 55 euro lidmaatschap op “De Club van 111” of het bestellen van een carnavalspakket voor 55 euro.

Of je kunt een éénmalige donatie van een zelf te bepalen bedrag over maken aan de Stichting Carnaval.

Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage en wensen u alvast een geslaagd carnavalsfeest toe!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Heijnen (06 23305123) of Ronald van IJsselmuide (06 46387383) of via ons e-mailadres sponsoring@tullepetaonsnieuws.nl

Reclamestoet

Sponsoring bedrijven

Schooipagina

Optocht sponsor