Sponsoring bedrijven

Stichting Carnaval Roosendaal biedt  bedrijven onderstaande sponsormogelijkheden.

Om een correcte presentatie van uw bedrijf te kunnen garanderen is de uiterste termijn voor aanmelding als sponsor uiterst belangrijk, zie hiervoor onze Flyer sponsormogelijkheden.

Ster sponsor

Stichting Carnaval Roosendaal biedt Ster sponsors de keuze uit een pakket oplopend van 1 tot en met 5 sterren. Naast diverse media-uitingen ontvangt u als Ster sponsor exclusieve toegangskaarten voor het Priense Swaree, de ondernemersborrel en voor de geplande activiteiten op de dag van de Optocht met ontvangst op het NS-station en in het Raadhuis.  Afhankelijk van het aantal sterren staat uitgebreid vermeld, in onze sponsorfolder, wat u als tegenprestatie voor deze sponsorvorm van de SCR ontvangt.

Bijzonder lidmaatschap Club van 111

Als bijzonder lid (€ 111,-) van de Club van 111 ontvangt u eenmalig een bronzen insigne en elk jaar een jaarplaatje dat u
aan dit insigne kunt bevestigen. Uw bedrijf wordt met naamsvermelding opgenomen als Gouden Lid in de “ledenlijst Club van 111” die in de Kwakkelkrant wordt gepubliceerd. Voorts wordt uw bedrijf met bedrijfslogo gepresenteerd op de website (www.tullepetaonsnieuws.nl) van Stichting Carnaval Roosendaal.

Voor nadere informatie over onze sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Pascal Heijnen (06 23305123), Ronald van IJsselmuide (tel. 06 46387383) of via ons e-mail adres sponsoring@tullepetaonsnieuws.nl

Sponsorformulier