18 Jan

Kaartverkoop Priense Swaree

De Stichting Carnaval Roosendaal en de commissie lotingsavond hebben de eerste lotingsavond van 2018 goed geëvalueerd en zetten de ingeslagen weg voort. De Lotingsavond Priense Swaree zal ook voor aankomend seizoen plaatsvinden in Schouwburg De Kring. De ballen gaan wel op een andere dag in de ballenbak dan de vorige editie. Zaterdag 18 januari worden de lootjes getrokken, waarbij de eerste trekking start om 19:11.

Ook de tijd van het uitreiken van de bandjes met lotnummers is aangepast. Op zaterdag gaan de deuren van de Kring pas open om 15:33 voor de uitgifte van de bandjes. Bandjes worden uitgegeven tot uiterlijk 18:33. Na deze tijd worden er geen bandjes meer verstrekt en gaan alle ballen met de juiste nummers de ballenbak in.

Een laatste belangrijke aanpassing is dat de tijd om na de trekking bij de kassa te komen is aangepast van 2 minuten naar 5 minuten. Tijdens de eerste editie bleek iedereen op tijd zich bij de kassa te melden, zelfs rennend en vliegend door de kring wilde ze binnen 2 minuten aan de deur verschijnen.

5 minuten na de trekking gaan op getrokken volgorde de eerste ingelote mensen naar de kassa. Door de tijd op te treken van 2 naar 5 minuten hoopt de organisatie dat niemand meer hoeft te hollen, maar rustig zich naar de kassa kunnen bewegen. Mocht u niet binnen 5 minuten aanwezig zijn, tot 11 minuten na de trekking kan een winnaar zich nog melden aan de kassa om aan te sluiten. Daarna volgt een nieuwe trekking.

Middagkaarten zijn €12,- en avondkaarten €14,-.

Via onderstaande link vindt u alle details en de exacte spelregels. Veel plezier en geluk met de loterij!

Wijzigingen voorbehouden

Spelregels

Belangrijke informatie

Datum
18-01-2020
Locatie
De Kwakkelkooi

Middagkaarten zijn €12,- en avondkaarten €14,-.