Inschrijven deelname Priense Swaree

Op het Priense Swaree dragen de Tullepetaonen voor de Hoogheid en zijn gevolg een Swaree vol muziek, dans en sketches op. Een bonte aaneenschakeling van muziek, dans, toneel en cabaret. Deze bonte avond voor en door Tullepetaonen is al jaren in Tullepetaonestad een ongekend succes en heeft een middag- en avondvoorstelling.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Na inschrijving volgt in oktober een informatieavond. Na de informatieavond geeft de Commissie Priense Swaree aan of de act voldoet aan de uitgangspunten van het Priense Swaree. Als een act teveel overeenkomsten heeft met een andere act dan gaat de commissie met beide deelnemers in gesprek om te kijken hoe een act kan worden aangepast. In december volgt er een bespreking van de act en op verzoek van de commissie kan de act moeten worden getoond. Als de commissie de act niet voldoende van kwaliteit vindt, kan zij besluiten de act niet toe te laten. Deelname is dan ook niet zonder meer vanzelfsprekend. Bij vragen kun je contact opnemen met de Commissie Priense Swaree.

De inschrijving voor deelname loopt tot 30 september!

  Inschrijven deelname Priense Swaree

  Velden met een * zijn verplicht!


  Aantal deelnemers*:

  Toneelact beschrijving (thema en idee)

  Muziek wordt gespeeld door het SOK, tenzij u zelf muziek op het podium ter gehore brengt.

  Gebruik eigen instrumenten? ja

  Gebruik SOK ter ondersteuning? ja

  Voor muziekacts, graag een beschrijving inclusief muziekkeuze:

  Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging, u ontvangt separaat nog een uitnodiging voor de informatieavond en het handboek Priense Swaree.

  Met leutige groet,
  Commissie Priense Swaree Stichting Carnaval Roosendaal

  Privacyverklaring SCR
  Ik ga akkoord gaat met de interne privacyverklaring van de Stichting Carnaval Roosendaal.  Komende
  Evenementen

  Alle evenementen