Jeugd 0 – 4 jaar

Kwekkeltje

Het ver’aol van Kwekkeltje is begonnen  toen  jaren geleden, op het moment dat de Tullepetaon werd verplaatst  van het Tongerlooplein naar de Markt, door toenmalig voorziter van de Stichting Carnaval Roosendaal Ad Vos een ei werd  gevonden onder het beeld. Vanaf dat moment werd Kwekkeltje geboren. Lees hieronder het ver’aol van Kwekkeltje.

Glijen meej Kwekkel

Met alle pralle en brakke mogen glijden op het ijs, handjes en knuffels geven maar natuurlijk ook met iedereen op de foto. Glijden op het ijs met een slee en een mooi pakske aan voor het carnaval, hoe leuk was dit toch weer met al haar vriendjes en vriendinnetjes op het ijs.

Oppasbal

Het Oppasbal is een doordeweeks feestje in samenwerking met RAC voor de allerkleinsten èn hun oppas van die dag.

In The Black Horse kun je knuffelen met Kwekkeltje en de RAC-ezel. Er wordt voorgelezen, de muziek is aan jullie aangepast en er zijn allerlei leutige speel hoekjes. Neem je ook je oppas mee? De Priens, Nar en Sjampetter zijn er natuurlijk ook!

 In den Paplepel

Een geweldig leutige ochtend voor alle kleine tullepetaone van Tullepetaone stad. Er is toch geen beter manier dan het met de Paplepel meegeven. Kienders krijgen hier alle ruimte om te hossen dansen en spriengen. We zorgen altijd voor een leuk aanbod aan aktiviteiten. Zo hadden we dit jaar een Poppenkast, kon je je laten sminken en een dansworkshop volgen van het Kiendermiddaglied. Ook kon je met Kwekkeltje op de foto en was ons drietal er om met al die kinderen te fééste. 

Wa wáár ‘t mooi om al die kleine brakken en prallen te zien genieten op In den Paplepel 2024.  Als organisasie zijn we stikkus trots op onze vrijwilligers! een ééle dikke dankjewel en we zien jullie gére terug op óóns volgende edisie op 23 februari 2025 !! 
 
Edde nog tips of interesse om mee te helpen volgend jaor (2025) mail dan naar indenpaplepel@outlook.com