Jeugdevenementen

Brakkenzooi (5 t/m 12 j.)

Één van de belangrijkste speerpunten van Prins Ries 1 was de carnaval voor de prallen en brakken van Tullepetaonestad. Daarom heeft Priens Ries bij zijn aantreden het evenement “Brakkenzooi” in het leven geroepen.  Met Brakkenzooi hebben de kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met het bespelen van een muziekinstrument. Er wordt kort geoefend om vervolgens een uitvoering te geven voor de Priens , Nar en Sjampetter. 

Kiendermiddag (0 t/m 12 j.)

Het spektakel op de Mart. De hoofdrol is uiteraard voor de Priens, Nar en Sjampetter. Samen beleven ze een groot avontuur, waarbij jullie hen aanmoedigen voor een goede afloop. Natuurlijk zijn oudere broertjes en zusjes ook van harte welkom, net als je (groot)ouders.

Kienderoptocht (0 t/m 12 j.)

Aansluitend aan de Kiendermiddag. Iedereen verzamelt op het Tongerloplein voor een heus defilé langs de Oog’eid! Vervolgens maakt de stoet een rondje door de stad om vervolgens op de mart te eindigen. Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de optocht.

Speulspektaokel (0 t/m 12 j.)

Gezellig spelen in speeltuin Vrouwenhof. Neem je vriendjes, broertjes en zusjes mee en kom lekker spelen in de speeltuin. Natuurlijk komt het drietal en Kwekkeltje ook op bezoek.

Koakelswaree en Narrenbal (5 t/m 16 j.)

Heb jij altijd al op het grote podium in de Kring willen staan? Heb jij een leuke, unieke en carnavaleske act die jij alleen of samen met je vrienden wilt laten zien aan de Priens, Nar en Sjampetter als hoofdgasten van deze show? Inschrijven en meer informatie vindt je via onderstaande link.

Na afloop van het kaokelswaree is er in de foyer van de Kring een groot feest! Speciaal voor de Nar wordt het Narrenbal georganiseerd.

Leutmarkt

Iedereen is welkom. Met een deelnamekaart op zak ga je langs verschillende kraampjes om spelletjes te spelen. Wie haalt de meeste stempels? Verder rijden er twee treintjes rond, waarin je een rondje mee kunt rijden. Je kunt ook je sleutel voor morgen alvast knutselen. Deelnamekaarten zijn op de dag zelf te koop.

Kleurwedstrijd (4 t/m 12 j.)

Ben jij een echte Tullepetaonse kunstenaar? Kleur dan de kleurplaat voor de kleurwedstrijd van Stichting Carnaval Roosendaal zo mooi als je kunt! De winnaars mogen mee uit eten met de Priens, Nar en Sjampetter!

Zodra de kleurplaat beschikbaar is kun je deze via onderstaande link downloaden.