Dag van de verspreiding

Voorbereidingen

Als vaste bezorger ben je goed voorbereid; een bolderkar, twee winkelwagens, warme chocolademelk, koffie, Schrobbelèr, worstenbrood, snoep en Roosendaalse carnavalsmuziek. En dan…. op pad.

Verspreiding

Om alle adressen in Roosendaal te kunnen voorzien van een Kwakkelkraant zijn er 300 verspreiders nodig. Wil jij meehelpen met verspreiden? Meld je dan snel aan middels het aanmeldformulier via onderstaande link!.

Tegelijkertijd met de bezorging wordt er gecollecteerd. Hierbij worden prachtige bedragen opgehaald, waarmee mooie activiteiten gerealiseerd worden, uitsluitend voor het Roosendaalse carnaval, bijvoorbeeld voor de jeugd en voor de bouwclubs.
De Kwakkelkraantverspreidingscommissie hoopt ook dit jaar weer op veel enthousiaste Tullepetaone te kunnen rekenen om met de verspreiding van de Kwakkelkraant de spits van carnaval af te bijten.
Volg het team van de Kwakkelkraantverspreiding ook op Facebook en Twitter.

 

Leesontbijt

Het eerste exemplaar van de Kwakkelkraant wordt tijdens het leesontbijt uitgereikt aan onze Oog’eid. Tijdens een gezellig samenzijn, waarvoor iedereen is uitgenodigd (plaats en tijd wordt nog nader bekend gemaakt), worden delen van de Kwakkelkraant voorgelezen door schrijvers en inzenders. Direct na de uitreiking van de eerste kraant krijgen alle deelnemers als eerste een eigen Kwakkelkraant, die middels een roemruchte quiz gezamenlijk wordt doorgenomen. Het (gratis toegankelijk) ontbijt wordt afgesloten met de uitreiking van de wisseltroffee. Vervolgens zal de Kwakkelkraant door heel Tullepetaonestad bezorgd worden.

Het rondbrengen

Vanaf 11.00 uur zijn we los. Evenals voorgaande jaren zijn er mensen die al staan te wachten op de Kwakkelkraant en je hartelijk verwelkomen, een praatje maken en gul geven. Dan kan het nog zo koud zijn of regenen, maar hier krijg je als verspreider het warm van. Je bent dan gelijk die adressen vergeten waarbij de mensen achter de gordijnen kruipen.

Afhaalpunten Kwakkelkraant

Ondanks de inspanning van al onze bezorgers, kan het zijn dat een aantal adressen geen Kwakkelkraant ontvangen hebben. Op een van de onderstaande punten kun je alsnog een Kraant afhalen.

Lindenburg Jumbo Laureijssen
Tolbergcentrum Albert Heijn
Roselaar Albert Heijn
Van Beethovenlaan Jumbo van Beethovenlaan
Dijkcentrum Plus Gommers
Streuvelslaan AgriMarkt
Rembrandtgalerij Jumbo Houtekamer

Telbal

Als dank voor hun inzet worden alle bezorgers van de Kwakkelkraant na de verspreiding verwelkomt op het Telbal. Dit gezellige, Tullepetaonse feestje zal op een nog nader te bepalen locatie plaatsvinden. Het wordt een festijn met de nodige muziek en gezelligheid, waarbij heerlijke versnaperingen worden aangeboden. Ook zal hier de totaalopbrengst van de verspreiding bekend worden gemaakt.