Kaartverkoop Priense Swaree op zaterdag 6 januari

Zo’n 30 groepen zullen op het Priense Swaree hun act opvoeren voor de Hoogheid van Tullepetaonestad en zijn gevolg. Het is een carnavaleske aaneenschakeling van muziek, dans, toneel en cabaret. Dit alles op een zeer hoog professioneel niveau met een geweldige dosis humor. Al met al een voorstelling die je niet mag missen.

Afgelopen jaar hadden we een vroege Carnaval, maar komend jaar valt Carnaval nog een week eerder!

Het Priense Swaree is weliswaar pas op zaterdag 27 januari, maar de kaartverkoop is daardoor al op zaterdag 6 januari. Tullepetaonen kunnen dan ’s middags tussen 15:33 en 18:33 uur een uniek genummerd polsbandje halen in Schouwburg de Kring om ’s avonds vanaf 19:11 uur de gewilde kaartjes te bemachtigen.

De loterij, dit jaar weer gepresenteerd door Stijn Roovers, bepaalt de volgorde van aankoop aan de kassa. Het Priense Swaree heeft ’s middags ook een Matinee voorstelling die gelijk is aan de avond versie. De winnaar kan met zijn/haar winnende polsbandje maximaal 4 kaarten kopen bij de kassa, waarbij gekozen kan worden uit middag- of avondkaarten, zolang de voorraad strekt. De kaartprijs van € 18,50 is gelijk aan die van afgelopen jaar. Nadat de laatste kaarten zijn verkocht, kunnen degene die er naast hebben gepakt, zich inschrijven voor de wachtlijst voor eventuele terug gegeven kaarten.

Details, waaronder de spelregels, zijn terug te vinden op de vernieuwde website https://tullepetaonsnieuws.nl/event/kaartverkoop-priense-swaree-2/

Publicatie datum: 27 dec 2023