Leesontbijt

Eerst naar het Leesontbijt en dan op pad met de Kwakkelkraant

Maar liefst 555 Tullepetaone brachten de 62e Kwakkelkraant rond en dat zijn er hopelijk ook dit keer weer zo veel. Of nog wel meer.

Als redactie van de Kwakkelkraant zijn we daar natuurlijk stikblij mee en daarom trakteren we onze bezorgers elk jaar op een leutig ontbijt in een van de Tullepetaonse cafeekes.

De kadetjes, eierkoeken, rozijnenbollen en ander lekkers gaan er altijd vlot in. Intussen krijgt het Drietal dan de eerste krant uitgereikt, worden er wat stukskes voorgelezen en we houden een quiz mee vragen waarop het antwoord in de Kwakkelkraant is te vinden. De winnaar krijgt de werkelijk fantastisch stikmooie Kwakkelkraant Wissel Bokaal. En als de magen dan goed zijn gevuld, gaan onze bezorgers op pad om de Kwakkelkraant uit te leuren én om te collecteren.

Het Leesontbijt is toch een mooie start van de dag, zoude zo denken. Maar toch zijn er nog altijd veel te veel bezorgers die meteen van huis uit naar het verdeelpunt rennen om hun kranten op te halen. Terwijl er tijd genoeg is om eerst bij ons ontbijt aan te schuiven. We laten op tijd weten in welk café. Dus zorgt dagge d’r bij bent.

De redactie

Publicatie datum: 7 jan 2024