17 sep

Steun ons met Rabo Clubsupport

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen.  STICHTING CARNAVAL ROOSENDAAL doet ook mee!  Steun ons daarom en onze partners bij het organiseren van het leutigste feest van Roosendaal. Stem op ons!

Bestedingsdoel

Onze Tullepetaonse Prallen en Brakken zijn de basis voor het voortzetten van oons leutig carnavalsfeest. Daarom staan de jeugdactiviteiten centraal in ons feest en koesteren wij alle initiatieven en creatieve ideeën die onze jeugd motiveert om samen met ons dit feest tot een groot succes te maken.
Activiteiten voor klein en groot, met de kleinste brakken in ‘D’n Paplepel’ “Oppasbal”. Later bij Kaokelswaree, Brakkenzooi en de Leutmart. Dat maakt oons feestje zo speciaal, ‘t zit in oons bloed.

Wie zijn wij

Het doel van Stichting Carnaval Roosendaal betreft het ten behoeve van de inwoners van “Tullepetaonestad”, zijnde de stad Roosendaal gedurende de periode vanaf elf november van een jaar tot aswoensdag van het jaar daaropvolgend, creëren van omstandigheden die een gepaste beleving van carnaval mogelijk maken en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

Deze week is de Rabo Clubsupport campagne gestart. De RaboBank biedt hiermee clubs en verenigingen de mogelijkheid hun kas weer wat aan te vullen.

Rabobank leden kunnen van 4 tot 25 oktober hun stem uitbrengen op de club die men graag wilt steunen via www.rabo-clubsupport.nl
Iedereen die lid is van de Rabobank heeft een persoonlijke stemcode ontvangen. Hiermee kan men via bovengenoemde link 5 stemmen uitbrengen op clubs van zijn of haar keuze. Van deze 5 stemmen mogen maximaal 2 stemmen naar een en dezelfde club.

Je kunt ook stemmen in de app!

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Wij willen je dus vragen om 2 stemmen uit te brengen op Stichting Carnaval Roosendaal.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, wordt dat dan nu, zodat je volgend jaar zeker kunt stemmen.

Bedankt en wij hopen natuurlijk dat wij op jouw stem mogen rekenen, zodat wij er weer een leutig feest van kunnen maken!

Met leutige groet,

Stichting Carnaval Roosendaal

Laatste nieuwsberichten

23 mrt

Ontwerp veldteken 2023 Kende ’t lieke

  Kort na de carnaval begint de

Lees verder
2 mrt

Motto 2023: Kende ’t lieke

Een eeuw geleden in 1923 was Kiske

Lees verder
Alle berichten