9 okt

Steun de SCR via Rabo ClubSupport!

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Wij doen ook mee! Juist in deze moeilijke tijd hebben we uw steun nodig. Wij laten het leutigste feest van het jaar niet aan ons voorbij gaan en kijken wat er wel mogelijk is. In onze zoektocht naar wat wel kan met carnaval 2021 is het noodzaak goed samen te werken. Gemeente, Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Roosendaal en onze stichting hebben elkaar en jullie Tullepetaonen hard nodig. Steun ons daarom en onze partners bij het organiseren van het leutigste feest van Roosendaal. Stem op ons!

Deze week is de Rabo Clubsupport campagne gestart. De RaboBank biedt hiermee clubs en verenigingen de mogelijkheid hun kas weer wat aan te vullen.

Rabobank leden kunnen van  t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de club die men graag wilt steunen via www.rabo-clubsupport.nl
Iedereen die lid is van de Rabobank heeft een persoonlijke stemcode ontvangen. Hiermee kan men via bovengenoemde link 5 stemmen uitbrengen op clubs van zijn of haar keuze. Van deze 5 stemmen mogen maximaal 2 stemmen naar een en dezelfde club.

Je kunt ook stemmen in de app!

Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Wij willen je dus vragen om 2 stemmen uit te brengen op Stichting Carnaval Roosendaal.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, wordt dat dan nu, zodat je volgend jaar zeker kunt stemmen.

Bedankt en wij hopen natuurlijk dat wij op jouw stem mogen rekenen, zodat wij er weer een leutig feest van kunnen maken!

Met leutige groet,

Stichting Carnaval Roosendaal

Laatste nieuwsberichten

15 mrt

Veldteken ontwerpen 2022

Kort na de Sluiting van de laatste

Lees verder
16 feb

Motto Tullepetaonestad 2022

Tijdens de sluiting heeft de Stichting

Lees verder
Alle berichten