11 Nov

Liedjesfestival

Op deze avond strijden diverse Tullepetaonse kapellen voor het nieuwe Tullepetaonse carnavalslied. Een vakjury zal alle inzendingen beoordelen en ’s avonds na de bekendmaking van de ‘Oogheid, Nar en Sjampetter, zal de ‘Oogheid het winnende lied bekend maken.

Deelnemen aan het liedjesfestival? Vul onderstaand formulier snel in.

Via het deelnamereglement willen wij de deelnemers informeren over een aantal zaken rondom de deelname aan het liedjesfestival. Zie link onderaan het deelnameformulier.

Velden met een * zijn verplicht!Dit formulier uiterlijk inleveren/opsturen uiterlijk 24 oktober samen met de complete muziek, zo mogelijk incl. directiepartij in Word-bestand, JPEG of pdf.

Een (provisorische) geluidsopname in mp3 of wav formaat

Tekst digitaal in Word-bestand of pdf.

LET OP De totale bestandsgrootte van alle bestanden samen mag niet meer dan 8mb bedragen!
Wanneer het uploaden van (te grote) bestanden niet lukt dan kunt u deze opsturen via WeTransfer naar de commissie muziek, email; muziek@tullepetaonsnieuws.nl

Privacyverklaring SCR

Deelnamereglement

Belangrijke informatie

Datum
11-11-2018
Locatie
De Kring
Tijd
20:11 uur
Let op! Om verwarring en misverstanden over het programma en verloop van deze avond te voorkomen is er een avondreglement opgesteld, zie hieronder.

Via het avondreglement willen wij de deelnemers en bezoekers informeren over een aantal zaken rondom het liedjesfestival. Het avondreglement vindt u via onderstaande link.

Avondreglement

 

 

Tijdens deze avond heeft u de eerste kans om het nieuwe veldteken incl. speld (€7.50), de nieuwe mottodas (€11.00) en nog veel andere motto-artikelen aan te schaffen.

Producten

Onderstaande producten zou u nodig kunnen hebben bij dit evenement.